marți, 1 ianuarie 2013

Usturoiul pentru toţi



Nu este o noutate pentru mulţi dintre voi şi anume că aderarea României la noul Codex Alimentar, ce a intrat în vigoare la data de 31 dec 2009, pune la zid usturoiul şi alte produse, pe motiv de toxicitate.
Adevăratele motive putem doar să le bănuim: se doreşte pe viitor “mâncare de plastic” (pământul nu va mai putea produce mâncare naturală pentru toţi); se doreşte exterminarea în masă prin micşorarea numărului de locuitori ai planetei; influenţa companiilor farmaceutice în goana lor după profit, etc. 
Continuarea...

Usturoiul conţine peste 200 de substanţe benefice pentru organism, printre care vitamina A, B1, B2, C, substanţe minerale utile, fosfor, sulf, potasiu, iod, calciu, siliciu.
Despre usturoi se vorbeşte numai de bine
S-a descoperit că la persoanele care mănâncă frecvent usturoi scade senzaţia de picioare şi mâini reci.
Este un produs natural pentru slăbit şi cel mai puternic antibiotic din lume.
Profitaţi de existenţa lui cât mai mult, nu ştim ziua când nu vom mai putea să-l achiziţionăm.
Toate cele bune!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Astept parerile voastre despre articol.
Distribuie articolul la fel cum altcineva ti-a trimis tie.

Toate comentariile vor fi publicate.
Va rog sa aveti rabdare pana va fi publicat.