sâmbătă, 16 martie 2013

Durerile de cap - eternă problemăCâţi dintre voi nu s-au trezit dimineaţa şi au acuzat dureri de cap? De cele mai multe ori, cei ce avut astfel de probleme au dat atacul în medicamente.

Cauzele durerii de cap sunt multiple. Medicii sunt de părere că originea acestor dureri se găsesc în tensiunile din coloana vertebrală.
Continuarea...

Factorii psihologici au contribuţia lor la apariţia durerii de cap:

Starea situaţiile conflictuale şi stresante,

Nesiguranţa zilei de mâine şi teama de o posibilă pierdere,

Depresiile grave.

Suprasolicitarea, meteo dependenta, o poziţie greşită a corpului, funcţionarea defectuoasă a maxilarelor, doze prea mari de analgezice ori sedative, sunt de asemenea factori care pot influenţa starea noastră de sănătate.

Pentru aceste probleme s-a găsit o soluție simplă, naturală pentru dureri de cap cronice, plus multe alte probleme de sănătate.

Conform rezultatelor cercetărilor antropologului medical Sydney Ross Singer reiese că poziţia noastră în timpul somnului este cauza trezirii cu dureri de cap, accidente vasculare cerebrale şi demenţă.

Este recomandat ca poziţia capului să fie mult mai ridicată decât restul corpului.

Prin această “tehnică”, rezultatele ştiinţifice demonstrează că peste 70% din migrene pot fi eliminate.

De asemenea, “ridicarea capului” poate ajuta şi la reglarea altor probleme precum: hernie hiatala, refluxul gastric, leziuni cap, probleme respiratorii, etc.

Toate cele bune!

Un comentariu:

  1. pot spune ca ma consider o persoana norocoasa nu prea stiu ce inseamna durerile de cap, pot spune ca le pot numara pe degete, stiu doar atat ca daca nu dorm minim 6 ore pot avea usoare dureri asta este datorita oboseli si este normal dar eu am gasit solutie si ptr asta, o seara frumoasa si sa nu aveti parte de dureri

    RăspundețiȘtergere

Astept parerile voastre despre articol.
Distribuie articolul la fel cum altcineva ti-a trimis tie.

Toate comentariile vor fi publicate.
Va rog sa aveti rabdare pana va fi publicat.