luni, 18 martie 2013

Intamplare amuzanta


Din ciclul nu te pune cu prostul ca are mintea odihnita, relatez o intamplare, intamplatoare, de pe meleagurile noastre.
In cutia postala am gasit un plic de la Politie, serviciul auto, ceva de genu’. Desfac plicul si constat ca o anumita persoana de sex feminin, ce locuieste la adresa de pe plic, detine o masina, are o amenda de platit, iar daca aceasta amenda nu se achita …. e de rau.
Ce nu era bine in notificare? D-na X, nu stiu cine este, nu a locuit niciodata la acea adresa, masina parintilor mei nu seamana cu al doamnei si nici numarul de inmatriculare nu se potriveste. Continuarea ...
Am zis merg la sectie sa relatez faptele eronate, ca cineva sa ia masuri pentru ca adevarata persoana sa ia la cunostiinta de problema. 
La ghiseu doi “agenti” tineri, le explic, le arat plicul si notificarea si le spun sa ia legatura cu cei de la serviciul auto si sa verifice persoana pentru a trimite la adresa corecta. Primesc un singur raspuns:
- Nu am fost instruiti pentru asa ceva!
Insist si le spun ca trebuie sa sune la numarul cu circuit inchis de la serviciul auto sa le explice si apoi sa le trimita notificarea pe fax. Insistenta mea nu da roade si primesc aceeasi raspuns. 
Ma resemnez, plec cu tot cu adresa, si ma decid sa o arunc la tomberon.
Peste aproximativ un an, vine aceeasi notificare, cu aceeasi problema, cu aceeasi greseli.
Ma gandesc sa incerc din nou. Am gasit de data asta un agent, la varsta pensionarii. Ii explic, adaug si faptul ca am primit aceeasi notificare cu un an in urma, la care el zice:
-Bine dle, dumneata nu ai auzit de violare de corespondenta?
-De unde sa stiu ce contine plicul daca nu-l deschid, si mai ales, ca are adresa unde locuiesc ….
-Nu se face asa, fi-ti mai atent data viitoare, sa nu se mai intample!
Am ramas interzis, mi-a luat plicul, am semnat de predare si am plecat. 
Sa mai fii cetatean model si data viitoare! Toate cele bune!

Un comentariu:

Astept parerile voastre despre articol.
Distribuie articolul la fel cum altcineva ti-a trimis tie.

Toate comentariile vor fi publicate.
Va rog sa aveti rabdare pana va fi publicat.