luni, 25 martie 2013

Pasta de dinti - aliat sau dusmanDe cele mai multe ori am folosit pasta de dinti din brandul care “este recomandat de medicii dentisti”, conform reclamei, de fiecare data cu alte ingrediente sau arome. 
La inceputul lunii trecute am achizitionat un tub din aceasta brand din magazin, 75 g la pretul de 8 lei, parca.

De la primele utilizari am simtit ceva dureri de dinti, inexplicabile. Mi-am zis ca daca tot m-am pacalit, sa termin tubul si voi lua altceva. Am continuat sa folosesc pana zilele trecute aceasta pasta de dinti. In toata aceasta perioada am avut sangerari gingivale la fiecare spalat pe dinti. Continuarea ...

Vineri am capatat o “frumoasa infectie” cu o umflare semnificativa de falca. Am luat antibiotice, am schimbat brandul pastei de dinti cu cel care se lauda ca vindeca problemele gingivale.

Dupa primele spalari pe dinti am vazut ca sunt pe drumul cel bun, iar problemele de dinti au disparut, momentan. Trebuie precizat ca pretul dintre cele doua produse este mult diferentiat in favoarea brandului nou achizitionat.

Nu am dorit sa fac reclama negativa cuiva sau sa promovez alt brand, de aceea nici nu am folosit numele lor. Ce este important din aceasta poveste este faptul ca se poate intampla oricui.

Daca resimtiti dureri de dinti dupa utilizarea unei paste noi de dinti, chiar daca este din acelasi brand pe care il folositi in mod obisnuit, trebuie sa opriti imediat acest lucru. Folosirea indelungata poate cauza probleme grave dintilor. Toate cele bune!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Astept parerile voastre despre articol.
Distribuie articolul la fel cum altcineva ti-a trimis tie.

Toate comentariile vor fi publicate.
Va rog sa aveti rabdare pana va fi publicat.