miercuri, 24 aprilie 2013

Homosexualitatea nu este o prioritate nationala!In Romania, deputatul  Remus Cernea doreste “reglementarea parteneriatului civil intre persoane de acelasi sex”. Senatorul PNL, Puiu Hasotti, intrebat de initiativa deputatul  Remus Cernea, a declarat: “Eu nu am absolut nimic sa le reprosez homosexualilor, ii consider doar niste oameni bolnavi".
In aceasta declaratie eu nu vad nimic anormal, din moment ce majoritatea psihiatrilor considera homosexualitatea o boala. Continuarea ...
"Orientarea, viaţa, activitatea sexuală, sunt nişte chestiuni intime, strict personale ale fiecăruia”, spune Crin Antonescu.
Ambasadorul Frantei în Romania, Philippe Gustin  afirmă ca, “atat in cazul regionalizarii, cat si al casatoriilor intre persoane de acelasi sex, Franta nu trebuie privita neaparat ca un model”.
Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii (CNCD) s-a autosesizat in cazul declaratiilor facute de senatorul Puiu Hasotti privind homosexualii si a emis un comunicat din care reiese ca, declaratia senatorului “nu contine elemente de incitare sau o amenintare directa si evidenta la adresa unei comunitati”…."astfel incat sa se impuna inteventia statului printr-o sanctiune juridica".
Ma intereseaza mai putin ce se adopta intr-o alta tara, fie ea si membra UE, deoarece diferentele culturale, educationale, intelectuale conduc la posibilitatea de inutilitate a legii din punct de vedere al adaptarii acesteia la nevoile noastre (avem exemple numeroase de legi adoptate dupa 90’, ce au fost preluate dupa alte modele).
Problemele esentiale ale acestei tari nu consta in cate drepturi au sau nu, cate mai sunt necesare a se adopta minoritatilor sexuale si etnice pentru a se declara, in sfarsit, impliniti. Discriminarile la adresa homosexualilor, pe care le acuza unii reprezentanti ale asociatiei minoritatilor le consider doar motiv de cearta si nu au baza in realitate.
Sunt convins ca exista si cazuri izolate, ca de altfel la toate minoritatile, indiferent de natura lor, care nu pot reprezenta constiinta nationala. 
Articolul 200 din codul penal a fost adoptat, in principal, datorita presiunii internationale, din pricina unor cetateni romani, bine informati, care solicitau azil in alte tari, pe motiv ca sunt homosexuali, iar in tara noastra se pedepseau relatiile homosexuale. 
Astfel de cazuri devenind frecvente, iar cererile erau din ce in ce mai numeroase, au determinat organismele internationale sa impuna Romaniei rezolvarea acestei situatii. Punct.
Stimati minoritari, cautati sa va rezolvati problemele intime singuri. Nu ne intereseaza, pe noi, majoritarii, paradele voastre, promovarea modului vostru de viata. Este viata voastra, dar traiti-o doar pentru voi si nu-I mai implicati si pe majoritari in problemele voastre. 
Toate cele bune!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Astept parerile voastre despre articol.
Distribuie articolul la fel cum altcineva ti-a trimis tie.

Toate comentariile vor fi publicate.
Va rog sa aveti rabdare pana va fi publicat.