marți, 30 aprilie 2013

Igiena corporala: prost obiceiEste soare. A venit caldura in sfarsit. Ar trebui sa ne bucuram. Momentele de satisfactie pentru sezonul  calduros se risipesc atunci cind, drumul tau cu mijloacele de transport in comun, apar nelipsitele “iz-uri imbietoare”. Brand romanesc, pe care cu multa bunavointa l-am exportat in UE.
In fiecare an, sunt prezentate la stiri statistici in care Romania, iar sau din nou, se afla la coada clasamentului la consumul de produse pentru igiena corporala din Europa. Continuarea ...
Daca avem “norocul” sa folosim un mijloc de transport de suprafata care nu are aer conditionat, sa fie si aglomerat, este imposibil sa ratezi “plaja” larga de mirosuri ce te ajuta sa te trezesti in caz risti sa adormi de la leganat. 
Apa este uda, sapunul este scump, hainele nu le mai spalam. "Arma chimica" este gata.
Oricat mi-as propune sa introduc in acest articol diverse trucuri de igiena corporala, mai ieftine, prin care sa diminuam sansa ca ceilalti calatori sa nu se "ofileasca precum ciulinii din Baragan" de la “arome”, ar fi inutil. 
Persoanele la care facem referire au sanse minime sa-l citeasca. Nu ma refer ca ar fi analfabeti, cred ca nu folosesc internetul.
Despre cei care se incumeta sa foloseasca transportul in comun pot folosi cu succes masca de gaze. Varianta a doua ar fi mersul pe jos. Pentru doamne, mersul pe jos va face piciorul frumos si glezna subtire.
Atenti! Transportam“arme chimice”! Sloganul potrivit pentru RATB. 
Toate cele bune!

2 comentarii:

  1. ai dreptate, dar..................exista totusi apa si sapun, da corect daca vii de la servici si muncesti cum muncesc eu dupa 8 ore................naspa.......dar mai exista si serveltele umede si o chiuveta macar la servici unde nu sa faci "dus" dar macar pe gat si la subrat......
    scuza-ma dar sunt femeie si nu pot accepta asa ceva

    RăspundețiȘtergere
  2. ar mai fi o varianta mersul pe bicicleta !!! sint multi multe ca se tem de apa !!!!:)

    RăspundețiȘtergere

Astept parerile voastre despre articol.
Distribuie articolul la fel cum altcineva ti-a trimis tie.

Toate comentariile vor fi publicate.
Va rog sa aveti rabdare pana va fi publicat.