marți, 16 aprilie 2013

SUA macinata psihicIntreaga planeta este cu ochii pe SUA datorita evenimentelor neplacute de la maratonul din Boston. Oameni nevinovati au de suferit avand doar vina ca traiesc intr-o lume cruda si violenta.
Oricata empatie as putea avea pentru evenimentul negativ in sine, pentru persoanele decedate, pentru familiile acestora, pentru trauma psihica a celor raniti, a celor care au urmarit de pe margine si la tv, a terorii psihice pe care o poate produce acest eveniment; incerc sa i-au in calcul si alta posbilitate a cauzei decat aceea prin care “teroristii” au planuit aceste “atentate”.
In sprijinul gandirii paranoide, demna de teoria conspiratiei, sunt evenimente negative ale istoriei la care au avut multe semne de intrebare: Continuarea ...
-asasinarea lui John F. Kennedy in anul 1963 – cele mai multe teorii plaseaza CIA in implicarea asasinarii, deoarece acesta a avut o parere contrara intereselor celor care finantau razboiul din Vietnam si a organizatilor oculte de tip masonic.
-“atentatul” cu bomba de WTC in anul 1993 – pe care FBI l-a recunoscut, ulterior, ca la pus la cale, deoarece in acel an s-a dorit o taiere de fonduri din bugetul alocat FBI. Rezultatul: au obtinut o suplimentare de fonduri fata de cat aveau initial, iar taierile au fost date uitarii.
-celebrul 9/11, 9 septembrie 2001, turnurile gemene s-au “prabusit” pentru un motiv real in goana dupa petrol. Numeroase documentare plaseaza acest eveniment negativ in unul dintre cele mai controversate evenimente, etc.
In numele luptei antiteroriste, SUA a marit bugetele alocate serviciilor secrete, a obtinut aprobarea unor legi care sa mai diminueze din drepturile cetateanului, a suplimentat personalul cadrelor active pentru combaterea terorismului, masuri suplimentare de securitate la intrarea pe teritoriul american cat si la evenimente importante cu implicare mari de mase de oameni.
Cu toate acestea, singurul indiciu prezentat mediei este poza cu un asa zis suspect care, culmea, se plimba pe o cladire din apropriere. 
Ma gandesc ca la un asemenea eveniment, masurile de securitate isi i-au toate masurile de precautie, iar toate cladirile din apropriere sunt monitorizate. 
Peste ani de zile poate vom afla si despre acest aveniment ca a “fost cusut cu ata alba”. Toate cele bune!

Un comentariu:

  1. "FBI au tratat initial, exploziile din Boston ,ca fiind atacuri teroriste. Nu se stie dacă este vorba de o organizaţie teroristă internaţională, dacă este vreo grupare de pe plan intern sau a fost un individ"
    Reprezentanții site-ului InfoWars.com, axat pe teorii ale conspirației, sustin ca exploziile din Boston au fost anticipate într-un episod din serialul de animație Family Guy, difuzat cu trei saptamani înainte. În respectivul episod, personajul principal detoneaza doua bombe și caștiga maratonul ucigandu-i pe restul participantilor.
    O alta teorie a conspiratiei aparuta pe internet este legata de faptul ca forțele de ordine ar fi desfasurat un exercițiu de simulare a unui atac cu bomba chiar înainte de începerea maratonului. Declarațiile maratonistului Alastair Stevenson, sugereaza ca autoritatile au știut cu cateva ore înainte de producerea celor doua explozii, ca exista un pericol iminent.

    Cred ca acele grupari teroriste, daca au existat intradevar, au incercat sa demostreze Americii ca sunt extrem de puternice…mai puternice decat America., sau mai degraba ca un dement sau un grup de dementi… si-au experimentat bombele artizanale…In acest caz, cel mai trist este ca pana si dementii sunt la fel de periculosi ca si teroristii

    RăspundețiȘtergere

Astept parerile voastre despre articol.
Distribuie articolul la fel cum altcineva ti-a trimis tie.

Toate comentariile vor fi publicate.
Va rog sa aveti rabdare pana va fi publicat.