miercuri, 8 mai 2013

De ce nu trebuie sa crezi tot ce scrie in Biblie!Unii oameni au devenit obsedati de ceea ce scrie in Biblie, mai ales partea cu apocalipsa. Gasesc peste tot felul de pasaje sau referire la apocalipsa, despre ceea ce se va intampla pe planeta, incepand de la numarul fiarei ce isi anunta venirea pe pamant, cutremure, inundatii, ploaie cu foc, saracie, etc, iar cei care nu se intorc la Dumnezeu vor merge in iad.
Motive pentru care nu trebuie sa crezi tot ce scrie in Biblie:
1.Pamantul este datat de catre oamenii de stiinta cu o vechime de 4.5 miliarde de ani. Biblia - doar cateva mii de ani. Aproximativ 7500 de ani.
2.Dinozaurii au disparut acum 65 milioane de ani, conform cifrelor oficiale. Disparitia lor nu are nici o legatura cu divinitatea sau suprematia unor zei pe pamant. Singura varianta credibila, este ciocnirea unui meteorit de pamant, avand marimea unui orasel. 
Continuarea ...

Impactul a produs un imens nor de fum care nu a mai permis lumina soarelui timp de mai multe luni. A fost frig si intuneric, plantele au disparut, ierbivorele au murit de foame, la fel si dinozaurii carnivori. Au supravietuit doar speciile care puteau sa reziste fara hrana timp indelungat, precum speciile pe care le avem si in prezent: crocodilul, sarpele, soparla, broasca testoasa, etc.
3.Conform bibliei, oamenii au aparut odata cu formarea pamantului (7500 de ani).“Cele mai vechi urme au fost descoperite pe teritoriul Africii in urmă cu peste 25 de milioane de ani in zona Riftului” (Wikipedia).
4.Popularea planetei din Adam si Eva este exclusa. La orele de biologie am invatat ca din incesturi repetate se nasc copii idioti. Istoria ne prezinta cazuri de incesturi repetate, unde familii regale au planuit aceste “relatii” pentru a avea copii care sa mosteneasca tronul (ex. Marea Britanie).
5.Din aceeasi sange, Adam si Eva, nu puteau lua nastere cele 4 grupe sangvine pe care le avem azi cu RH-ul pozitiv sau negativ.
6.Oamenii nu puteau trai sute de ani: Adam - 930 ani, Eva – 950 de ani,  Noe – 950 de ani, Moise – 969 de ani, Set - 912 ani. Motivul principal este ca nu aveau o alimentatie echilibrata. Majoritatea erau subnutriti. 
Varsta la care oamenii, din acea perioada, erau considerati batrani era de peste 35 de ani. In timp ce azi, varsta care ne place sa credem ca am imbatrinit este de peste 90 de ani.
7.De ce este sarbatorita moartea si invierea lui Isus diferit de la an la an? Cand te nasti sau mori avem o singura data. Pe data de  15 ianuarie a fiecarui an comemoram nasterea lui M.Eminescu. Pastele a fost in 2012 - 15 aprilie, 2013 - 5 mai, in 2014 va fi pe data de 20 aprilie.
8.Pentru cei care ati citit biblia, sigur ati observat ca “Dumnezeul Bibliei este un Dumnezeu barbar”, crud, narcisist, adorator de sacrificii umane. Cum ar fi posibil sa instigi la lupta “proprii tai copii” si chiar sa “fi prezent” de o parte a baricadei. Vezi prostia cu poporul ales.
9.Apocalipsa reprezinta doar o imaginatie bogata a unora din trecut ce au gandit cu “burta plina” si aveau ca scop doar controlul maselor. 
Astazi, alti indivizi ce au ca scop controlul maselor si al veniturilor, gandesc cu “burta plina” cum sa se foloseasca de evenimente negative prezente si viitoare care sa se regaseasca cu “viziunile” din apocalipsa, care tot intarzie sa apara. 
Exemplele pot continua ....


6 comentarii:

 1. ,,Voinţa puternică nu este numai ştiinţa de a dori şi de a obţine ceva, ci şi ştiinţa de a renunţa la ceva, în caz de nevoie.” - A.S. Makarenko

  RăspundețiȘtergere
 2. Felicitari pentru postare!

  RăspundețiȘtergere
 3. o fiinta vulnerabila poate fi manipulata usor....si o natie la fel.

  RăspundețiȘtergere
 4. Foarte interesant!

  RăspundețiȘtergere
 5. sunt lucruri pe care chiar nu le stiam....felicitari!

  RăspundețiȘtergere
 6. exact fiecare o rastalmaceste dupa mintea lui, sincer , nici preotiii zic eu nu stiu prea multe

  RăspundețiȘtergere

Astept parerile voastre despre articol.
Distribuie articolul la fel cum altcineva ti-a trimis tie.

Toate comentariile vor fi publicate.
Va rog sa aveti rabdare pana va fi publicat.