luni, 27 mai 2013

“Mesaj important pentru umanitate”Zilnic, in media, sunt prezentate informatii negative despre ceea ce se intampla in lume. Problema cea mai mare este ca informatiile sunt triate si ni se serveste mereu o “ciorba reincalzita”. 
Putem spune ca suntem corect informati? Nu!

Filmuletul intitulat “Mesaj important pentru umanitate” prezinta informatii importante despre interesele meschine a celor care conduc lumea. Continuarea ...

Cele 12 minute ne prezinta o alta fata a razboiului si “lupta impotriva terorismului”. 
Macar din curiozitate vizionati filmuletul pana la capat, iar apoi distribuiti-l mai departe! Informatia trebuie sa circule!. Toate cele bune!

 Sursa: Vplay

5 comentarii:

 1. Deosebit de interesant.!!!

  RăspundețiȘtergere
 2. Inger de floare28 mai 2013, 12:18

  felicitari pentru tot ce postati

  RăspundețiȘtergere
 3. dintotdeauna a exista o manipulare a populatiei prin mass-media. nimic din ce citim sau auzim la tv nu este denaturat intr-o mica sau mare masura. asa a fost mereu.

  RăspundețiȘtergere
 4. ISRAEL...PALESTINA ...FISIA GAZA....subiecte fff sensibile...fiecare o prezinta in felul sau...trunchiat ...manipulat.......de nu stii ce sa mai crezi......avem dreptatul la o informare corecta...dar cine ...ne-o da....???!!!..........asta e acolo ...dar la noi...de ce ..din orce birfa ...se face o stire...si mai e preluata..de mai toate posturile..de inchizi televizorul ..ca nu nu-ti mai vine sa te uiti la stiri...

  RăspundețiȘtergere

Astept parerile voastre despre articol.
Distribuie articolul la fel cum altcineva ti-a trimis tie.

Toate comentariile vor fi publicate.
Va rog sa aveti rabdare pana va fi publicat.