duminică, 16 iunie 2013

Iata ce mai putem face cu pasta de dintiPasta de dinti ca si utilizare principala este mai mult decat cunoscuta si utilizata la scara larga. Intotdeauna mi-au placut produsele care pot fi utilizate cu succes la diverse intrebuintari.
Fixarea zgarieturilor de la CD. Cred ca fiecare a fost in situatia, cel putin odata, de a nu putea utiliza un cd sau dvd datorita zgarieturilor. Se pune putina pasta dinti pe partea zgariata, se intinde foarte bine pe toata suprafata, iar la final se sterge bine cu o carpa. Continuarea ...

Acum cd-ul poate fi utilizat, cel putin o data, macar pentru a fi salvate datele.
Inlocuieste crema de pantofi. Pasta de dinti poate fi folosita la majoritatea tipurilor de pantofi, precum si pe adidasi de culoare alba. Se aplica cu un burete, se sterge bine si devin foarte curati.
Sterilizeaza-ti mainile. O cantitate mica de pasta de dinti se amesteca cu putina apa. Este solutia perfecta ca inlocuitor al sapunului sau  al dezinfectantului. Celor care le miros mainile de la ulei de masina, benzina, etc, pot folosi pasta de dinti pentru a elimina mirosurile neplacute cu un miros proaspat.
Usuca cosurile de pe fata. Perioada adolescentina este un calvar pentru cei care au cosuri. Se aplica peste noapte pe toata suprafata cosului. Dimineata te trezesti si te speli pe fata. Cosul este uscat. In cateva zile dispare. Este recomandat sa nu se abuzeze de pasta de dinti deoarece poate usca pielea. Pentru acneea acuta trebuie consultat medicul.
Curatati produse din argint sau bijuterii. Pasta de dinti va ajuta sa economisisti bani pentru lustruirea bijuteriilor sau a produselor de argint. Acestea vor straluci din nou.
Eficienta la arsuri sau intepaturi. Pentru intepaturile de insecte sau arsuri pasta de dinti este calmantul ideal. Se aplica numai in zona afectata.
Toate cele bune!

12 comentarii:

Astept parerile voastre despre articol.
Distribuie articolul la fel cum altcineva ti-a trimis tie.

Toate comentariile vor fi publicate.
Va rog sa aveti rabdare pana va fi publicat.