sâmbătă, 15 iunie 2013

“Presedintele care a marturisit ADEVARUL“Unul dintre cei mai controversati fosti presedinti  al SUA, J.F. Kennedy, a tinut un discurs in anul 1961. J.F. Kennedy vorbeste despre “societatile secrete” si  se declara impotriva acestora, a juramintelor si procedurilor secrete.

Sunt prezentate momente a unor politicieni, precum George W. Bush, Hillary Clinton si altii, care incearca sa gaseasca raspunsuri la intrebarile incomode adresate de catre jurnalisti despre societatile secrete. Continuarea ...

Catre final filmuletului este prezentat un ritual in plina desfasurare ce se intampla la aceste intruniri secrete.

Printre membrii Consilului Afacerilor Externe (CFR) enumeram cateva nume sonore: George W. Bush, David Rockefeller, Colin Power si GOOGLE.
Vizionare placuta!


sursa: Vplay

4 comentarii:

 1. Efortul tau in a ne informa la asemenea nivel, Florin, este remarcabil!

  RăspundețiȘtergere
 2. Multumesc pentru aprecieri. Nu este chiar remarcabil, postez cand am timp. Cu adevarat remarcabil era daca postam in fiecare zi. Multumesc inca o data.

  RăspundețiȘtergere
 3. probabil de asta a fost si asasinat...era incomod.oricum exista cate un adevar pentru fiecare categorie sociala care difera de cel al elitei...asa a fost totdeauna de-a lungul istoriei.

  RăspundețiȘtergere
 4. despre presedinte...a platit cu viata .......ADEVARUL..cei care se considera....o natiune unde democratia e la ea acasa.......interesele de grup....financiare..primeaza.....ADEVARULUI......

  RăspundețiȘtergere

Astept parerile voastre despre articol.
Distribuie articolul la fel cum altcineva ti-a trimis tie.

Toate comentariile vor fi publicate.
Va rog sa aveti rabdare pana va fi publicat.