sâmbătă, 20 iulie 2013

Legislatie ... ciudataO stire care merita atentia noastra vine din Emirate. 
O tanara norvegianca de 25 de ani a fost victima unui viol, in timpul unei calatorii de afaceri in Dubai. 
Buletinele de stiri prezinta zilnic violuri, dar nu acesta este motivul abordarii acestui subiect. Ceea ce m-a lasat interzis a fost modul cum a fost victima tratata de catre autoritati.
Norvegianca s-a prezentat imediat la politie sa declare incidentul pentru a fi prins autorul, evident. Surpriza vine atunci cand tanara a fost arestata, i s-a ridicat pasaportul, a avut interzis utilizarea telefonului pentru cateva zile. Continuarea ...

Mai mult decat atat, a fost condamnata la 16 luni de inchisoare deoarece legea in Dubai interzice sa faci sex „in afara casatoriei”. Cat despre autorul faptei, investigatii si aducerea acestuia in fata instantei nu sunt informatii.

Consulatul Norvegian in Dubai a reusit pana la urma sa o elibereze in urma negocierilor. In acest moment se afla sub protectia Bisericii Sailor norvegiene locale. 
Inca nu se stie daca se va intoarce la inchisoare sau isi va ispasi pedeapsa in Norvegia.

"Am primit cea mai grea pedeapsa pentru sex în afara casatoriei, o pedeapsa mai aspra decat consumul de alcool," a declarat tanara.

Chiar daca ne aflam in secolul XXI si avem pretentii de modernitate, civilizatie, inca ne mai miram de ciudateniile din legislatiile altor tari. Toate cele bune!

Sursa: New York Daily News

8 comentarii:

 1. salbatici si nebuni!

  RăspundețiȘtergere
 2. Vai de ea, saraca! Chiar ca e fara cuvinte.....

  RăspundețiȘtergere
 3. ce crezi ca bogatia aduce si civiliztie ..dimpotriva...aduce si mai mare sclavagism..cind femeile nu au nici un drept ...sint tratate ca niste obiecte fara valoare...faptul ca in asa tari bogate ...BURKA ..e in mare voga..spune multe.....se dau dupa deget.. si pun in fata religia.....ca sa poata..justifica atrocitatile..care se .practica..inca SINT ARSE FEMEILE...DECAPITATE....DESFIGURATE CU ACID..etc......

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. exact.....pina si razboiul are acceasi conotatie....razboi sfint....jihadul...adica nu au nimic sfint in ei

   Ștergere
 4. aoleu....e adevarata stirea asta?....e groaznic ce gandire au arabii astia

  RăspundețiȘtergere

Astept parerile voastre despre articol.
Distribuie articolul la fel cum altcineva ti-a trimis tie.

Toate comentariile vor fi publicate.
Va rog sa aveti rabdare pana va fi publicat.