marți, 9 iulie 2013

Un smartphone / job pentru fiecare romanInteleg perfect ideea ca reclama este sufletul comertului, daca nu ai reclama nu existi. Dintre toate nevoile (de subzistenta, formare profesionala, servicii medicale) unui roman, un smartphone ii mai lipsea. 
De ceva vreme este prezenta in media reclama “un smartphone pentru fiecare roman”, pe care, sigur ati vazut-o.

Am vazut multe persoane care aveau marul muscat sau alte produse de la alte marci mai intelegente decat ei. Continuarea ...

Unii poate ca au tinut o perioada “cura de slabire” impusa, dar aveau smartphone, chiar daca nu aveau credit. 
Si cum nu se poate altfel, trebuie sa fie si la vedere, ca doar nu l-au cumparat sa-l tina in poseta / buzunar si sa-l foloseasca la convorbiri.

Va mai amintiti perioada in care daca nu aveai un home cinema nu existai? Stiu persoane care se laudau ca detin un home cinema, iar dupa cateva luni cautau cumparatori. Nevoia de subzistenta au fost mai puternica decat nevoia de grandomanie. Prost obicei mancatul asta!

Grandomania  si “telefoanele inteligente”. Zilele trecute am remarcat la un hypermarket din capitala un angajat de la intretinere ce se juca la telefon in timp ce conducea masinuta care spala gresia. Nu este greu de ghicit, avea “marul muscat”.

O campanie “un loc de munca pentru fiecare roman” ar conduce la dezvoltarea zonelor defavorizate industrial, economic. Ar fi mult mai profitabila aceasta campanie si poate asa oricine isi va permite sa-si achite, pentru inceput, facturile curente, bonurile de cumparaturi de hrana, medicamente, imbracaminte, servicii medicale, etc, si apoi un smartphone.
Numai bine!

9 comentarii:

 1. tichia de margaritar a romanului

  RăspundețiȘtergere
 2. Nu prea stau bine cu infomatiile in acest domeniu.!!!

  RăspundețiȘtergere
 3. Saracu roman, sa ii dam un ''smartfon'' si totul se rezolva :)))

  RăspundețiȘtergere
 4. Nu-i judec pe cei ce sant atrasi asa de smartphone in primul rand ca nu le inteleg atractia,pe mine nu mau tentat niciodata.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Nici eu nu-i judec, dar trebuie sa iti permiti financiar un telefon scump, nu doar pentru a te da mare. Am auzit dela multi care aveau telefoane scumpe ca nu aveau credit. Atunci de ce si l-au mai cumparat?

   Ștergere
  2. ai dreptate sant foarte multi care fac asta si eu cunosc o multime de oameni in aceasta situatie

   Ștergere
 5. bine pusa problema...felicitari

  RăspundețiȘtergere
 6. cine ar mai pleca la munca in strainatate daca am avea aici locuri de munca?intentionat se creeaza false nevoi pentru a fi mult mai usor de inrobit.

  RăspundețiȘtergere

Astept parerile voastre despre articol.
Distribuie articolul la fel cum altcineva ti-a trimis tie.

Toate comentariile vor fi publicate.
Va rog sa aveti rabdare pana va fi publicat.