luni, 5 august 2013

Aerul conditionat din masina."Nu e de mirare ca mai multi oameni mor de cancer decat se intampla inainte. Ne intrebam de unde vine aceasta cauza? 
Multi oameni sunt in masinile lor, de dimineata pana seara, 7 zile pe saptamana.
Va rugam sa transmiteti acest lucru la cat mai multi oameni posibil. Sa nu fie prea tarziu pentru a face unele modificari in comportamentul nostru.

Deschideti ferestrele pentru un timp, apoi intrati in masina si, dupa cateva minute, porniti AC. Va rugam sa nu porniti AC de indata ce intrati in masina.

Iata de ce:  Continuarea ...

Conform cercetarilor, tabloul de bord al masinii, scaune, AC, conducte, de fapt toate obiectele sunt din material plastic in vehiculul d-voastra si, expuse la caldura de la lumina soarelui, emit benzen, o toxina care cauzeaza cancer, o substanta cancerigena de mare impact.

Nu dai importanta la mirosul de plastic incins din masina ta pentru ca te grabesti ... 
Benzenul cauzeaza cancer in oase, anemie si reduce celulele albe din sange.

Expunerea prelungita poate provoca leucemie si creste riscul unor forme de cancer. Aceasta poate provoca, de asemenea, avorturi spontane la femeile gravide.

Nivelul acceptat de benzen este 50 mg pe sq.ft. O masina parcata intr-un spatiu, cu ferestrele inchise, va contine 400-800 mg de benzen – de 8 ori nivelul acceptabil. Daca masina este parcata in aer liber, in soare, la o temperatura de peste 60 de grade F, nivelul de benzen ajunge pana la 2000-4000 mg, de 40 de ori peste nivelul acceptabil. 
Oamenii care intra in masina, pastrand ferestrele inchise, in cele din urma vor inhala cantitati excesive de toxine benzen. Benzenul este o toxina care afecteaza rinichii si ficatul. Ce e mai rau, este extrem de dificil sa o elimini din corp.

Deci, prieteni, va rugam sa deschideti ferestrele si usile de la masina voastra, asteptati un timp pentru evacuarea benzenului din interior, inainte de a patrunde in habitaclu.
Aveti o obligatie morala sa impatasiti si altor persoane aceste informatii."
sursa: anonim

7 comentarii:

 1. Interesant..si trist..in acelasi timp..pentru ca..plasticul..ne-a invadat..toata viata.!!! Si...ce putem face...??? Mai nimic.!!! Multumim.!!!

  RăspundețiȘtergere
 2. foarte adevarat...aerul cond. un rau necesar.........nici cel din casa nu-i mai breaz...dar nu avem ce face..

  RăspundețiȘtergere
 3. este interesant de stiut. mai ales cei de stau non stop in masina.

  RăspundețiȘtergere
 4. felicitari! minunate sfaturi!

  RăspundețiȘtergere
 5. Mai bine de mine ca nu am AC la mașină

  RăspundețiȘtergere
 6. De purificatoare de aer ati auzit ?

  RăspundețiȘtergere

Astept parerile voastre despre articol.
Distribuie articolul la fel cum altcineva ti-a trimis tie.

Toate comentariile vor fi publicate.
Va rog sa aveti rabdare pana va fi publicat.