miercuri, 7 august 2013

"Demascarea industriei musicale romanesti"“O mare majoritate a populatiei asculta muzica, insa, din pacate, foarte putini inteleg adevaratul sens al versurilor si efectul acestora asupra ascultatorilor. Foarte multe dintre hiturile pe care le auziti in topurile muzicale au o semnificatie si un interes extrem de important. ….
Informatiile prezentate in acest video ar putea sa ii socheze pe unii. Insa va rugam sa ramaneti deschisi la ceea ce veti vedea si auzi. Nu trebuie sa credeti ceea ce veti vedea, insa nici sa nu negati totul inainte de a urmari pana la final”. Continuarea ...

Acest video are 7 minute si face referire la cativa dintre artistii de pe meleagurile noastre. Informatii mult mai interesante se gasesc cu usurinta pe youtube, daca veti cauta cele 11 filmulete a cate 10 minute despre “Demascarea industriei musicale” internationale, unde se fac referiri despre artisti precum Rihanna, Eminem, Michael Jackson, Jay-Z, Bob Dylan, etc. Vizionare placuta!
sursa: Youtube 

Personal, nu gasesc nimic mai stupid decat asocierea persoanelor cu numere, simboluri, etc, de parca intreg universul interior se limiteaza numai la elemente pe care noi le-am inventat si nu invers, nu ele ne-au creat pe noi. Despre superstitii, numerologie, simboluri intr-un articol viitor. Toate cele bune!

5 comentarii:

  1. Pe acelasi subiect

    http://colectionaruldesuflete.wordpress.com/2011/08/07/backmaskingul-tehnica-de-indoctrinare-si-manipulare/

    RăspundețiȘtergere
  2. Sarsaila este printre noi, vrea sa ni se para totul normal..... Vai de sufletele noadtre...

    RăspundețiȘtergere

Astept parerile voastre despre articol.
Distribuie articolul la fel cum altcineva ti-a trimis tie.

Toate comentariile vor fi publicate.
Va rog sa aveti rabdare pana va fi publicat.