duminică, 8 septembrie 2013

Prospera - (Thrive)Solutia pentru salvarea zonei Rosia Montana de proiectul minier. Cei care impartasesc ideea ca proiectul Rosia Montana este o solutie ii invit sa vizioneze acest film.

Desi titlul  pare ca nu are nici o legatura cu subiectul, prosperitatea ne este ingradita de catre cei care conduc lumea deoarece ar afecta interesele personale avide de puterea absoluta asupra omenirii.

Documentarul prezinta una dintre solutiile pe care omenirea ar avea nevoie a fi implementata – energia libera. Energia libera, fara costuri, fara poluare, este o solutie pentru intreaga planeta care ar avea energie, caldura, mancare, apa, etc. 
Continuarea ...

Sunt prezentate persoane care au avut initiativa si au avut o viziune pentru o lume perfecta prin confectionarea unui dispozitiv care sa aduca energia libera in casele oamenilor.

Odata avansate cercetarile au inceput sa apara si problemele. Au fost “hartuiti la maxim de catre agentiile guvernamentale si militare", li s-au inchis laboratoarele, cercetarile au fost confiscate, cei care au sponsorizat cercetarile au avut probleme.

Energia libera ar fi cauzat o reactie in lant asupra stilului de viata, a produselor achizitionate, a transportului, etc. Corporatiile conduse de familiile Rockefeller, Morgan si Rothschild ar fi avut de suferit.

“Dependenta de petrol, carbune, energie nucleara si alte tehnologii periculoase si murdare” nu ar mai exista, iar balanta “geopolitica a puterii ar fi schimbata”.

Vizionare placuta! 
                                          
sursa: Youtube


6 comentarii:

 1. adevarat ! o seara placuta !

  RăspundețiȘtergere
 2. sambata din orasul meu a plecat un autocar plin cu oameni la Bucuresti sa participe la mitingul de protest.

  RăspundețiȘtergere
 3. ,,Proiectul minier de la Rosia Montana doreste crearea celei mai mari mine deschise din Europa, ceea ce inseamna distrugerea totala a muntilor. Pentru a face ca afacerea sa fie cat mai profitabila, costurile trebuie sa fie minime, motiv pentru care tehnologia care ar urma sa fie utilizata este una extrem de simpla: muntii sunt faramitati prin dinamitare, urmand ca apoi aurul sa fie extras prin spalarea lor cu solutie de cianura. S-a calculat ca reziduurile de cianura ar trebui sa fie stranse intr-un lac de acumulare care ar acoperi 600 de hectare, insumand 196,4 milioane de tone de reziduuri de cianura (de 3-4 ori mai mare decat Lacul Tarnita).
  Amintind de accidentul de
  la Baia Mare, Fritz Schlingemann, reprezentantul pentru Europa al Organizatiei Natiunilor Unite pentru Protectia Mediului, avertiza: "In stadiul de dezvoltare in care se gaseste Romania, care are probleme serioase cu inundatiile si cu alte dezastre naturale, nu este pregatita sa faca fata unui asemenea risc. Imi pare foarte rau sa spun, dar nici una dintre propunerile facute cu ocazia accidentelor de la Baia Mare nu a fost luata in serios de catre guvernul roman".
  Si mai mult: nu doar ca exista riscul de a nu mai putea bea apa in toata Transilvania, dar solutia de cianura se evapora din ce in ce mai puternic la peste 25 de grade. Noi respiram acel aer. Va fi un adevarat genocid!
  Iar crima nu este facuta doar asupra noastra, ci si asupra copiilor nostri. Acele milioane de tone de cianura vor ramane sute de ani in mijlocul tarii si vor impiedica orice alta activitate, desi se spune ca investitiile efectuate sunt benefice. Dar drumul care duce la lacul cu cianuri nu va duce nicaieri, fiindca lacul nu va deveni niciodata atractie turistica. Nemaipunand la socoteala ca o astfel de rana reduce valoarea turistica a intregilor munti Apuseni....,, naspa rau!!! am vazut la tv. cum un ,,specialist'' se batea cu pumnii in piept ca in lacul cu pricina v-a fi o apa foarte limpede si in jurul lui se v-a dezvolta turismul...limpede, e si normal sa fie ca n-o sa traiasca nici o vietuitoare in apa aia, turism se v-a face, poate cu masca de gaze pe fatza!...

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. "Specialistul" cu pricina sa locuiasca in zona respectiva, sa bea apa locala, in timpul lucrarilor si apoi sa vorbeasca.

   Ștergere

Astept parerile voastre despre articol.
Distribuie articolul la fel cum altcineva ti-a trimis tie.

Toate comentariile vor fi publicate.
Va rog sa aveti rabdare pana va fi publicat.