marți, 10 septembrie 2013

ZERO - o investigatie despre 9-11Se implinesc 12 ani (11.09.13) de la demolarea controlata a turnurilor gemene (WTC), mandria orasului New York.

Televiziunile vor asalta, din nou ca de fiecare data in ultimii ani, cu stiri despre WTC ca un eveniment terorist, pus la cale de catre o mana de oameni ce au facut parte din gruparea terorista Al-Qaeda condusi de temutul Osama Bin Laden.

Inarmati cu niste cuttere au intors SUA din cursul normal al vietii cotidiene, au demolat turnurile si au omorat aproximativ 3000 de oameni. Continuarea ...

Din nou, posturile tv vor ignora documentarele facute de catre jurnalisti independenti americani, francezi, italieni sau nemti, care nu s-au multumit cu varianta oficiala a guvernului SUA si prezentarea posturilor tv locale.

Nu se va aduce in discutie despre aceste documentare, despre neregulile prezentate in versiunea oficiala, interesul SUA pentru petrolul din Irak si Afganistan, modificarile legislative asupra libertatii drepturilor cetateanului, etc.

Drepturi ale libertatii care acum pot fi incalcate legal si pe care americanii de rand le-au acceptat fara sa clipeasca, totul in numele luptei antiterorismului.

Pentru cei care inca mai sunt de parere ca 9/11, cum a fost denumit acest eveniment trist din istoria recenta a umanitatii, a fost pus la cale de catre o mana de oameni ii invit sa vizioneze un documentar care le va arata o alta perspectiva din considerente rationale, cu probele culese din media si care demonstreaza misterul asupra evenimentelor.

Vizionare placuta!
sursa: Youtube

5 comentarii:

Astept parerile voastre despre articol.
Distribuie articolul la fel cum altcineva ti-a trimis tie.

Toate comentariile vor fi publicate.
Va rog sa aveti rabdare pana va fi publicat.