vineri, 31 ianuarie 2014

8 motive pentru care trebuie sa folositi ulei de cocos



Extras din nuci de cocos coapte, uleiul de nuca de cocos este un ulei multifunctional si este utilizat cu succes in zonele cu clima tropicala.

8 motive pentru care trebuie sa folositi ulei de cocos:

Ulei de nuca de cocos pentru gatit: poate fi utilizat in bucatarie pentru gatit. Acesta contine grasimi saturate, dar nu tipul de grasimi saturate de pentru care sa-ti faci griji.

Conform studiilor, continutul de grasime din uleiul de cocos poate avea efecte pozitive asupra colesterolului. Efecte datorate unui acid gras din trigliceride cu lant mediu (MCTs).

Ajuta la pierderea in greutate: s-a dovedit ca uleiul de nuca de cocos folosit la gatit suprima pofta de mancare deoarece grasimile acestuia au arderea mai lenta.
Continuarea...

Folosit la ingrijirea parului: uleiul de nuca de cocos este ideal pentru parul uscat sau deteriorat. Uleiul inmoaie parul si devine matasos si moale.

Are proprietati antibacteriene, antifungice si antivirale: unii specialisti sunt de parere ca uleiul de nuca de cocos poate ajuta la prevenirea racelilor.

Este bun pentru igiena orala: se clateste gura ulei de nuca de cocos inainte de spalarea pe dinti. Aceasta tehnica promite ca albeste dintii si elimina bacteriile daunatoare.

Utilizat in cosmetica: proprietatile antibacteriene ale uleiului de nuca de cocos elimina cu succes rimelul si toate tipurile de machiaj.

Hidrateaza pielea: este de mare ajutor in zona sensibila din jurul ochilor. Poate fi folosit pe orice partea a corpului. S-a devedit stiintific ca uleiul de nuca de cocos ajuta la vindecarea acneei.

Aplicat pe buze, uleiul de nuca de cocos creeaza o bariera protectoare si vor arata sanatoase si stralucitoare.

Uleiul de nuca de cocos actioneaza precum uleiul de masaj.

Folosit in loc de produse de ras: ajuta aparatul de ras la o alunecare mai buna, iar pielea devine moale si matasoasa.

Toate cele bune!

sursa: hubpages.com

7 comentarii:

  1. Minunat.! Interesant..!!! Toate uleiurile cred ca sunt bune...!! Si uleiul din samburi de caise,de struguri,de masline.!! De acest ulei..n-am auzit..si nici nu stiu daca se gaseste in comertul nostru,dar..totul e posibil.! Multumim.!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc frumos ....o informatie in plus

    RăspundețiȘtergere
  3. il folosesc cu placere.

    RăspundețiȘtergere
  4. foarte interesant multumesc

    RăspundețiȘtergere

Astept parerile voastre despre articol.
Distribuie articolul la fel cum altcineva ti-a trimis tie.

Toate comentariile vor fi publicate.
Va rog sa aveti rabdare pana va fi publicat.