luni, 17 februarie 2014

Taxa auto, ilegalaO informatie excelenta pentru toti soferii care au platit taxa auto, varianta 2012.

Curtea de Justitie a Uniunii Europene a declarat ilegala taxa auto care a “smuls” din buzunarele romanilor foarte multi bani. Romanii care si-au imatriculat masinile au achitat in medie o taxa de 3000 lei.

Decizia Curtii de Justitie a Uniunii Europene a fost luata la solicitarea unui punct de vedere din partea judecatorilor romani, care au fost asaltati de numarul foarte mare de procese cu privire la taxa auto.
Continuarea ...

Taxa auto, varianta 2012, este ilegala deoarece contravine tratatului de aderare la UE. Se considera ilegal ca un cetatean al unei stat membru al UE sa plateasca o asemenea taxa pentru o masina care vine din UE.

Cei care au platit taxa auto in acel an trebuie sa-si primeasca banii inapoi, la care se adauga o dobanda fiscala de 30%.

Pentru a obtine banii trebuie mers la judecata, fiindca statul nu se ingramadeste sa returneze banii oamenilor, de buna voie.

Toate cele bune!

sursa: stirileprotv.ro

5 comentarii:

 1. oricum ....la noi in tara sunt mai multe taxe decat locuri de munca...

  RăspundețiȘtergere
 2. sunt curioasa daca vor scoate ceva de la stat...

  RăspundețiȘtergere
 3. Zi bunaaaaaa !.....eu am castigat procesul..

  RăspundețiȘtergere
 4. Degeaba au scoso in afara legi si au introdus taxa de mediu care este si mai mare,e tot in detrimentul populatiei,e mai rau,sa schimbi denumirea si sa umfli plata,e f grav

  RăspundețiȘtergere

Astept parerile voastre despre articol.
Distribuie articolul la fel cum altcineva ti-a trimis tie.

Toate comentariile vor fi publicate.
Va rog sa aveti rabdare pana va fi publicat.