vineri, 21 martie 2014

“Ai parcat ca un bou”
Campania “AI PARCAT CA UN BOU” s-a raspandit foarte repede. Pagina de Facebook intitulata “AI PARCAT CA UN BOU” a strans foarte multe like-uri si multi adepti.

Ideea acestei campanii este salutata de foarte multe persoane, ce sunt deranjate de felul cum sunt parcate unele masini in spatiul public. 
Continuarea ...

Pentru cei care nu stiu, autorul acestei campanii s-a gandit sa conceapa un model de abtibild care sa fie lipit la oglinzile masinilor care sunt parcate anapoda.

Sunt convins ca soferii ce au gasit la oglinzi aceste abtibilduri sunt cei mai evervati, deoarece nu este usor sa le indepartezi.

Politia nu vede cu ochi buni aceasta campanie. Sunt de parere ca este bine sa aratam modul cum sunt parcate masinile pe domeniul public, dar aplicarea acestor abtibilduri pot atrage sanctiuni pentru cei care le folosesc.

Aveti grija cum va parcati masina, iar daca sunteti in categoria celor vreti sa puneti abtibildurile trebuie sa aveti si mai mare grija. Nu stiti cine este proprietarul masinii si poate intalniti pe cineva cu “ceafa groasa”.

Toate cele bune!

Un comentariu:

Astept parerile voastre despre articol.
Distribuie articolul la fel cum altcineva ti-a trimis tie.

Toate comentariile vor fi publicate.
Va rog sa aveti rabdare pana va fi publicat.